Hirdetés

Telepíthető a Windows 10 Insider Preview build 14342



|

Már a Windows Áruházból installálhatóak az Edge bővítményei.

Hirdetés

Magyar idő szerint ma reggel a Microsoft kiadta a Windows 10 Anniversary Update (Redstone) eheti előzetesét. A vállalat elsősorban a hibajavításokra fókuszált a fast ringre kiment build 14342 változatban, azonban akad néhány látványosabb fejlesztés is a szoftver tarsolyában.

Hirdetés


A feltehetően legtöbb tesztelő számára érdekes újítás, hogy az Edge böngésző bővítményei már a Windows Áruházból telepíthetőek, eddig manuálisan kellett betallózni azokat. Ezen felül a böngésző már támogatja a valós idejű webes értesítéseket, továbbá húzó egérgesztussal vissza lehet lépni az előző lapra. Utóbbi hamarosan a Windows 10 Mobile előzetesébe is megérkezik majd.


A további érdekesebb újítások:

- a felcsatolt Windowsos mappákban is működnek a szimbolikus linkek (Windows Subsystem for Linux);
- a felhasználói nevükben nem csak latin karaktereket használók telepíthetik a Bash-t;
- az univerzális Skype támogatja a sötét témát, váltogatni lehet a különféle Skype-fiókok közt;
- frissült a Windows Ink Workspace ikonja;
- a Felhasználói fiókok felügyelete ablak támogatja a sötét témát;
- a Műveletközpontban középső egérgombos kattintással törölhetőek az értesítések;
- egyes webhelyek a böngésző helyett a jövőben már dedikált alkalmazásokban is megnyílhatnak, így most került pár opció a Gépházba a működés szabályozásához;
- kisebb fejlesztések a Feedback Hub alkalmazásban.


(Forrás: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.