Hirdetés

Telepíthető a Windows 10 Insider Preview build 14361



|

Akad pár feltűnő újítás, de nagyrészt hibajavításokat hozott az előzetes.

Hirdetés

Hajrájába ért a várhatóan július vége felé elérhetővé váló Windows 10 Anniversary Update fejlesztése. A korábban Redstone néven emlegetett frissítésen már az utolsó simításokat végzik a Microsoftnál, a munka fókuszát a bugok javítása, továbbá a teljesítmény és stabilitás fokozása jelentik.


Hirdetés


A múlt héten nem érkezett új előzetes az Anniversary Update-ből, azonban magyar idő szerint szerda este a Microsoft kiküldött egy friss változatot a fast ringben lévő tesztelők számára. A build 14361 jelű előzetes kiadásban már telepíthető az Edge böngészőhöz a LastPass bővítmény, újabb csiszolásokon esett át a Windows Ink kezelőfelülete, világos téma használata esetén fehér ruhát öltött a Gépház alkalmazás, továbbá néhány rendszerikon is ráncfelvarrást kapott.



Az okostelefonokra is elérhetővé vált Windows 10 Insider Preview build 14361-et már Dona Sarkar jelentette be. Az Insider programot a kezdetektől vezető Gabe Aul a rengeteg egyéb elfoglaltságára hivatkozva a múlt héten adta át a stafétabotot (pontosabban a buildek kiadásakor megnyomandó nagy vörös gombot) a hölgynek.


(Forrás: Microsoft | Nyitókép: Gabe Aul)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.