Hirdetés

Telepíthető a Windows 10 Insider Preview build 14383



|

Kisebb bugfixek jellemzik a csütörtök este kiadott előzetest.

Hirdetés

Ma délutáni hírek szerint a Microsoft belsős tesztelői megkezdték a Windows 10 Anniversary Update első RTM-esélyes buildjének próbálgatását, a kérdéses változat ma reggel vált elérhetővé az eszközeikre. Szerencsére a Windows Insider programban résztvevő publikus tesztelőkről sem feledkezett meg a vállalat, a fast ringben lévők már telepíthetik a build 14383 jelzésű előzetest. Ez a verzió egyetlen builddel régebbi annál, mint ami kiment ma a redmondiak belsős tesztelőinek.


Hirdetés


A Microsoft blogbejegyzése alapján a friss publikus előzetes elsősorban apró-cseprő bugokat javít, két megemlítendő funkcionális fejlesztéssel rendelkezik: egyrészt az Edge böngésző főmenüjében a "Beépülők telepítése" feliratra kattintva egy weblap betöltése helyett már rögtön a Windows Áruház indul el, másrészt pedig a hazánkban nem elérhető Cortana hangparancsokra való figyelése mostantól a Win + Shift + C kombinációval aktiválható.



Végül egy hasznos információ: a build telepítése után megjelenhet egy tájékoztatás, miszerint 2016. július 15-én lejár az operációs rendszer aktivációja. Ezt nem fog megtörténni, a kérdéses dátum után is aktivált állapotú marad az előzetes.


(Forrás: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.