Hirdetés

Telepíthető a Windows 10 Insider Preview build 14926



|

Rengeteg apró-cseprő hibát javítottak a legújabb előzetesben.

Hirdetés

A Microsoft röviddel a Windows 10 Anniversary Update elérhetővé válása után formálisan is megkezdte a munkát az operációs rendszer következő nagy frissítésén. A Redstone 2 kódnevű változat várhatóan a jövő év első felében készül el, a látványos újdonságairól pedig annak ellenére sem tudni sokat, hogy most vált elérhetővé a harmadik publikusan tesztelhető előzetese.


Hirdetés


A fast ringben lévő insiderek számára szerda este kiadott Windows 10 Insider Preview build 14926-ban a motorháztető alatti fejlesztéseket kívánja teszteltetni a Microsoft, a rendszermag optimalizációi és refaktorálása által okozott zűrök felderítése a cél. Az előző nyilvános alfához képest rengeteg bugtól is megszabadult az OS, például már az Adobe Reader is futtatható rajta.



A változatosság kedvéért funkcionális újdonságokat is hozott az előzetes: az újabb buildre való frissítéskor már nem fognak újból települni a korábban eltávolított modern alkalmazások, továbbá az Edge böngészőben megnyitott weblapok a későbbi megtekintés céljából menthetőek lettek a Cortana emlékeztető funkciójával.


(Forrás: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.