Hirdetés

Telepíthető Windows 10 Insider Preview build 15007



|

Ez már a második Creators Update előzetes a héten.

Hirdetés

Bő egy hónapnyi csend után hétfőn elérhetővé vált a Windows 10 Creators Update idei első publikusan tesztelhető előzetese. A build 15002 kismillió kisebb-nagyobb újdonságot hozott, a jövő héten ISO-telepítőkészletben is letölthetővé válik. A Microsoft ezzel nem fejezte be a fast ringen lévő tesztelőkről való gondoskodást, csütörtök este számítógépekre és okostelefonokra is elérhetővé vált a build 15007 jelzésű Insider Preview.


Hirdetés


A két buildszám közti minimális különbségből sejthetően az éppen aktuális előzetes az elődjétől eltérően csak moderált mennyiségű újítással rendelkezik. A Microsoft Edge ikonállapotúra kicsinyített lapjai mostantól megoszthatóak az OS beépített Megosztás funkcióján keresztül, képes más böngészőkből adatokat (könyvjelzőket, előzményeket, mentett jelszavakat és egyebeket) importálni, továbbá kapott pár reszelést a beépített jegyzetelő funkciója.



További érdekesebb újdonságok: szebb és helytakarékosabb görgetősávok az UWP alkalmazásokban, a Műveletközpontba küldött értesítések előrehaladást mutató (progress bar) elemeket is mutathatnak, új Bluetooth API-k váltak elérhetővé a fejlesztők számára. Végül megemlítendő, hogy hamarosan már grafikus témák is letölthetőek lesznek a Windows Áruházból.


(Forrás: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.