Hirdetés

Több ezer Amiga játék érhető el a böngészőből



|

Tízezernél is több alkalmazás található az Internet Archive új gyűjteményében.

Hirdetés

Újból nagyot gurított a webhelyek mellett többek közt szoftveres kollekciókat is archiváló Internet Archive, ugyanis elérhetővé tette a tízezernél is több alkalmazást - túlnyomó többségében játékokat - tartalmazó Commodore Amiga programgyűjteményét.


Hirdetés


Az amigás alkalmazások futtatásához nem kötelező különálló emulátort telepíteni a számítógépre, elméletileg az összes modern böngészőben közvetlenül futtatható a kínálat. Természetesen nem írták újra a szoftvereket, helyette magában a böngészőben fut egy emulátor, a gyors próbálgatásaink alapján korrektül teszi a dolgát. A játékállásokat menteni kívánók jobban járnak, ha klasszikus módon emulálják a játékokat, ám egy kis szórakozásra a böngészős futtatási mód is megfelelhet.


(Forrás: Ghacks, Internet Archive)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.