Hirdetés

Többször omlik össze az Android Nougat, mint az iOS 10



|

Az Apteligent jelentése szerint többször találkoznak stabilitási hibával a Nougat felhasználói.

Hirdetés

Remekül sikerült a Google Android Nougat rendszere, azonban a felhasználók nem biztos, hogy elégedettek az appok stabilitásával. 

Hirdetés

Az Apteligent jelentése alapján a Nougat 2,5-ször többször omlik össze hálózati jellegű hiba miatt, mint az iOS 10. A hálózati összeomlás azt jelenti, hogy egy app összeomlik, mert nem tud megfelelően kommunikálni a felhővel. 

A Nougat a statisztikák szerint egyébként is hajlamosabb az összeomlásokra, az appok ugyanis 6,4 százalékos eséllyel adják meg magukat az új Androidban, míg az iOS 10-ben ez az arány 4,1 százalék. 

Az Apteligent szerint a Nougat stabilitási problémája azért is érdekes, mert az Android Marshmallow a valaha volt legstabilabb robotos rendszer volt a cég tesztjein. A Nougattal épp az ellenkezője történt. 

A Nougat jelenleg még mindig csak 0,2 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik, vagyis a készülékek többségén még nincs rajta - a nagy gyártók frissítései csak hónapok múlva érkeznek. Fontos megjegyezni, hogy az összeomlási arány a Nougat megjelenése óta drámai mértékben javult, és várhatóan még tovább stabilizálódik. Jelenleg viszont még az iOS 10 nyer, ha az appok stabilitásáról van szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.