Hirdetés

Tölthető a metrós Photoshop Express



|

Android és iOS után a Windows 8 / RT rendszerekre is megérkezett az ingyenes program.

Hirdetés

Pár héttel az ipari szabvány Photoshop új verziójának piacra dobása előtt az Adobe elérhetővé tette a Windows Áruházban a nagyon alapvető képmanipulálási műveletek elvégzésére kitalált, Androidra és Apple iOS-re már egy ideje elérhető Photoshop Express alkalmazását.


A szoftver alapvetően ingyenes, ám a 15 beépített filterét keveslők számára az Adobe 2,99 dollárért elérhetővé tett hozzá egy „Looks Pack” névre hallgató csomagot, plusz a zajos fotókat ki nem állók 4,99 dollárért beszerezhetik a „Noise Reduction Pack”-ot is. Az ingyenes alapverzió fontosabb funkciói: vörös szem eltávolítása, vágás, forgatás, tükrözés, manuális színkorrekció, egykattintásos színjavítás, Adobe Revel támogatása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.