Hirdetés

Tölthető a Radeon Software Crimson Edition 16.10.2



|

Számos játékhoz tartalmaz támogatást az AMD legújabb meghajtóprogramja.

Hirdetés

Az AMD kiadta a legújabb meghajtóprogramját a Radeon videokártyáihoz. Megérkezett a Radeon Software Crimson Edition 16.10.2. 

Hirdetés

Az új driver támogatást nyújt az olyan játékokhoz, mint a Battlefield 1, a Sid Meier's Civilization VI, a Titanfall 2, a Serious Sam VR Early Access vagy az Eagle Flight VR. 

Új CrossFire-profil is akad a Sid Meier's Civilization VI-hoz DirectX 11 alatt, valamint frissített profil a Battlefield 1-hez. 

Számos hibát is javítottak, így a ventilátorral már nem lesz baj egyes Radeon RX 400-as modelleken az alkalmazások bezárása után, illetve a Gears of War 4 sem akad meg csúcsbeállítások mellett egyes helyeken. 

Az új driver ide kattintva szerezhető be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.