Hirdetés

Továbbra is jönnek az Android fejlesztői előzetesei



|

Negyedéves frissítésekre áll át az Android - az első már az ősszel elérhetővé válik.

Hirdetés

A tegnapi naptól ha egyelőre korlátozottan is, de már hivatalosan is elérhető az Android 7.0 Nougat. Van azonban más érdekesség is a robotos frissítésekkel kapcsolatban. 

Hirdetés

Kiderült például, hogy a jövőben még egységesebb frissítéseket tervez a Google - azt persze nem tudni, hogy a gyártók milyen mértékben tudnak mindezek miatt kedvezni a felhasználóiknak. 

A Google mérnöki feladatokért felelős alelnöke, Dave Burke elárulta, hogy a Nougat negyedéves frissítésekkel folytatja. 

A cég már dolgozik az első ilyenen, ami az ősszel, fejlesztői előzetes formájában válik elsőként elérhetővé, természetesen a hibajavításokkal együtt. 

Sajnos a Google nem állított semmi olyat, hogy mindezeknek hála a többi gyártó frissítései felgyorsulnak, de a rendszeres és egységes frissítések, valamint fejlesztői előzetesek segíthetnek mindebben. A legrosszabb esetben a Google egyértelmű képet kap arról, hogy mely gyártók a leglassabbak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.