Hirdetés

Twitch-integrációt kapott a BlueStacks emulátor



|

Mostantól telefon és táblagép nélkül is streamelhetőek a mobilos játékok.

Hirdetés

Az androidos alkalmazások számítógépen való használhatóvá tétele továbbra is remek ötletnek tűnik, azonban továbbra sem világos, hogy végső soron mekkora valós igény van erre. A legnevesebb emulációs alkalmazás a Windows rendszerű és Mac számítógépeket egyaránt támogató Bluestacks, amely készítői most az élőben közvetíteni kívánó játékosokon keresztül kívánják reklámozni a terméket.

Hirdetés


Ennek keretében Twitch-integrációt kapott a Bluestacks, az emulátoron keresztül élőben közvetíthetővé váltak a mobilos játékok. Ez két szempontból is nagy találmánynak tekinthető: egyrészt sokkal egyszerűbbé vált a streamelés megvalósítása, másrészt pedig nem mindenki rendelkezik olyan erős mobileszközzel, amely képes szimultán futtatni és streamelni a játékokat.


Természetesen nem csak közvetíteni lehet az emulátor új változatával, de a Bluestacks TV oldalpanelben népszerű streamelők élő közvetítései közt is csemegézhetnek az érdeklődők.


(Forrás: Engadget, Bluestacks)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.