Hirdetés

Új kezelőfelületet kapott a Sapphire TriXX 6.0



|

Persze funkcionális újdonságokat is hozott a tuningszoftver új kiadása.

Hirdetés

A Sapphire elérhetővé tette a Radeon videokártyák túlhajtására, továbbá azok legkülönfélébb tulajdonságainak monitorozására kitalált TriXX alkalmazásának 6.0-s verzióját. A szoftver elsőre is feltűnő újdonságát az új alapértelmezett grafikus témája jelenti, az esztétikájának megítélése természetesen egyéni ízlés kérdése.


Hirdetés


Szerencsére tagadhatatlanul jó újítások is akadnak a TriXX 6.0 tarsolyában: az új verzió már támogatja a Radeon R300 és FURY szériákba tartozó kártyák feszültségemelését, a FURY kártyák HBM memóriájának túlhajtását, a kezelőfelület pedig az értesítési területre is kicsinyíthető. Természetesen a friss kiadás már hivatalosan is tudja kezelni a Polaris GPU-t használó Radeon R400 videokártyákat.



A megfelelő Sapphire márkájú videokártyákkal rendelkezők további extrákat is igénybe vehetnek: a Nitro Glow menüben testre szabható a Nitro+ RX termékek beépített LED-es világítása, továbbá a Fan Check funkcióval nem csak hogy ellenőriztethető a hűtőventilátorok állapota, de hiba esetén rögtön a programon keresztül fel lehet venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a cserealkatrészek igénylése céljából.


(Forrás: Tom's Hardware, Sapphire)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.