Hirdetés

Úton a nagyvállalati PC-kre a Windows 10 Anniversary Update



|

A Microsoft szerint már elég stabil a rendszer, frissíthetnek rá az ügyfelek.

Hirdetés

A Windows 10 Anniversary Update augusztus elején vált általánosan elérhetővé, az OS előző kiadását futtató fogyasztói számítógépek döntő többségére az elmúlt hónapokban települt. A folyamat befejezése után a Microsoft most úgy döntött, hogy ideje megörvendeztetni a nagyvállalati felhasználókat is, így az Anniversary Update elérhetővé vált a számukra fenntartott, különleges szoftverkiadási csatornában.


Hirdetés


A Microsoft tájékoztatása szerint az elmúlt négy hónapban olyan ezer visszajelzés figyelembevételével javított az Anniversary Update működésén, a nagyvállalatok által leggyakrabban használt 3000 alkalmazás 99 százalékával bizonyítottan kompatibilis a rendszer. Ezen felül a Windows 7-tel összehasonlítva 58 százalékkal kisebb valószínűséggel válik zsaroló programok áldozatává, ennek az állításnak a technikai magyarázata ebben a PDF-ben olvasható.


A redmondiak szerint a nagyvállalati felhasználók java részénél magától megkezdődik majd az Anniversary Update telepítése, amennyiben a gépeikre telepítve lett a Windows 10 előző kiadásának legutóbbi összegző frissítése.


(Forrás: Neowin, Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.