Hirdetés

Várni kell a Nexus launcherre, jön az Android 7.1



|

Minden bizonnyal az új Nexus okostelefonokat kíséri majd a megújult launcher és a Google Assistant.

Hirdetés

Csak nemrég kezdődött meg az Android végleges Nougat verziójának a közzététele, a legtöbb Nexus-tulajdonos a következő napokban, hetekben kapja meg az új rendszert (feltéve, hogy nem lép gyorsan be, majd ki a bétába). Sokak szerint azonban nem volt teljes értékű a frissítés, elvégre hiányzik a kiszivárgott Nexus launcher, a Google Assistant és az Allo is. 

Hirdetés

A pletykák szerint azonban jó, hogy mostantól rendszeres és negyedéves frissítésekben gondolkozik a Google. 

Nate Benis szerint - korábban már kézbesített néhány információt - a Google az új launcherrel és az asszisztenssel a Nexus okostelefonokat kíséri majd, amelyek idén érkeznek - szerinte az első új frissítéssel egyszerre

Benis szerint a tavalyi időpontot ismételné idén a Google, vagyis szeptember végére várhatjuk az új Google készülékeket. Bár az első Nougat-frissítést csak őszre ígérte a Google, van rá esély, hogy a bétát, majd a teljes frissítést kiadják az új Nexusokkal és az újdonságokkal együtt. Az első, új készülékeket kísérő frissítés a legújabb szivárgások szerint egyébként már az Android 7.1 lesz

Egyelőre lehetetlen megmondani, hogy a Google milyen sorrendben - egyáltalán egyszerre vagy külön - teszi majd elérhetővé az új eszközeit, az új szoftvereit és a Nougat első, 7.1-es frissítését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.