Végleges Office 2007 - ingyen

Legálisan letölthető és 60 napig használható a végleges Office 2007

A legújabb kampány célja, hogy a felhasználók megismerhessék az Office 2007 irodai programcsomagot illegális cselekedet nélkül, ráadásul mindezt teljesen ingyen - hatvan napig bezárólag.

 

A próbaverzió letöltéséhez regisztráció szükséges, aminek feltétele egy Windows Live ID fiók megléte. Ha nem még rendelkezünk ilyennel, pár perc alatt készíthetünk egyet. Bejelentkezés után 12-féle csomag közül lehet kiválasztani a számunkra megfelelőt, majd ezt követően egy rövid űrlapot kell kitölteni. Ennél a résznél bizony csalnunk kell egy picit, mert lakóhelynek csak valamelyik USA-beli államot jelölhetjük meg. Ez önmagában nem jelentene problémát, de az űrlap kizárólag csak a megjelölt államba tartozó valódi irányítószám megadásával enged továbblépni a letöltési felületre. Szerencsére a Google vagy valamelyik másik kereső mindent problémánkat megoldja...

 

A procedúra befejeztével letölthetjük a programot, és megkapjuk a telepítéshez szükséges termékkulcsot. Ez utóbbit a Microsoft Live ID fiókunkhoz tartozó e-mail címünkre is elküldi a rendszer - azonban előfordulhat, hogy a levél a Junk (Spam) mappában landol, ilyenkor ott keressük.

 

Telepítés után hatvan napig korlátozás nélkül, ingyen használhatjuk a szoftvert, azt követően el kell távolítanunk a gépről, vagy meg kell vásárolnunk a végleges változatot.

Változik a Firefox kiadásának tempója

Az eddigi fix 6 helyett akár 8 hetet is dolgozhatnak az új kiadásokon.

Az Apple Music tud valamit Androidon, amit iOS-en nem

Offline használatra, memóriakártyára lehet menteni vele a zenéket Androidon.

comments powered by Disqus