Végleges Office 2007 - ingyen

,

Legálisan letölthető és 60 napig használható a végleges Office 2007

A legújabb kampány célja, hogy a felhasználók megismerhessék az Office 2007 irodai programcsomagot illegális cselekedet nélkül, ráadásul mindezt teljesen ingyen - hatvan napig bezárólag.

 

A próbaverzió letöltéséhez regisztráció szükséges, aminek feltétele egy Windows Live ID fiók megléte. Ha nem még rendelkezünk ilyennel, pár perc alatt készíthetünk egyet. Bejelentkezés után 12-féle csomag közül lehet kiválasztani a számunkra megfelelőt, majd ezt követően egy rövid űrlapot kell kitölteni. Ennél a résznél bizony csalnunk kell egy picit, mert lakóhelynek csak valamelyik USA-beli államot jelölhetjük meg. Ez önmagában nem jelentene problémát, de az űrlap kizárólag csak a megjelölt államba tartozó valódi irányítószám megadásával enged továbblépni a letöltési felületre. Szerencsére a Google vagy valamelyik másik kereső mindent problémánkat megoldja...

 

A procedúra befejeztével letölthetjük a programot, és megkapjuk a telepítéshez szükséges termékkulcsot. Ez utóbbit a Microsoft Live ID fiókunkhoz tartozó e-mail címünkre is elküldi a rendszer - azonban előfordulhat, hogy a levél a Junk (Spam) mappában landol, ilyenkor ott keressük.

 

Telepítés után hatvan napig korlátozás nélkül, ingyen használhatjuk a szoftvert, azt követően el kell távolítanunk a gépről, vagy meg kell vásárolnunk a végleges változatot.

Windows 8.1-gyel is hazavihető a PC World

A PC World-előfizetés most kedvező csomagban kombinálható Windows 8.1 vagy Office vásárlásával.

Kínából jön a legtöbb cybertámadás

Továbbra is Kína maradt a legnagyobb forrása az effajta támadásoknak.

f

Kiadó: Project029 Media and Communications Kft. - Impresszum - Hirdetési ajánlatunk - Adatvédelmi elveink - E3

Ügynökségi értékesítési képviselet: Adaptive Media