Hirdetés

Véglegesednek a Windows 10 frissítésének újításai



|

A hónap második felében fontos mérföldkőhöz érhet a fejlesztés.

Hirdetés

A belátható jövőben újabb nagy frissítés érkezik majd a Windows 10 operációs rendszert futtató számítógépekre, a Creators Update kódnevű javítás számos új funkcióval és optimalizációval fogja továbbfejleszteni az operációs rendszert. A Microsoft eddig nem dobálózott semmiféle konkrét kiadási dátummal, csupán annyit ígért, hogy valamikor 2017 elején válik majd elérhetővé.


Hirdetés


Az MSPowerUser informátorai szerint a vállalat ragaszkodik az eredeti ígértének betartásához, így a Windows 10 Creators Update újdonságai valamikor január második felében fognak véglegesedni, ezel pedig "feature locked" állapotba kerül a rendszer. A fejlesztés ezen fázisában már semmiféle érdemi funkcionális újítás sem kerül a repertoárjába, kizárólag hibajavításokkal, optimalizációkkal, apró reszelésekkel foglalkoznak a programozók és dizájnerek.



A források szerint a Windows 10 Creators Update végleges verziószáma 1704 lesz, ami arra utal, hogy 2017 áprilisában készülhet el a kiadásra jelölt változata. Ebből ítélve legkésőbb májusban indulhat el a Creators Update frissítés általános terjesztése.


(Forrás: Neowin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.