Visions 0.34

Látványos képnézegető program három dimenziós mappa-megjelenítéssel és alap szerkesztőfunkciókkal.

Kevesen gondoltuk volna, hogy lehet egy képnézegető programnál valami újat kitalálni, de a Visions alkotójának sikerült. Ezt leginkább a teljesen egyedi, a képmappák közötti három dimenziós navigálásnak köszönheti. Telepítés után automatikusan végigkeresi a meghajtóinkat képek után kutatva (természetesen csak ha szeretnénk), valamint a felajánlja, hogy menedzseli a Flickr online képgyűjteményünket is. Ha ezt kiválasztjuk, akkor a programon keresztül tudunk képeket feltölteni a fotómegosztó oldalra.
A program leglátványosabb és legérdekesebb része a fent említett három dimenziós megjelenítés, ez azt jelenti, hogy a mappák tartalmát a program fekete lapokra helyezi el és ezek használatával tallózhatunk a képek között, pontosan úgy, mint egy fotóalbumban. Ezek lapjai szabadon konfigurálhatók, elhelyezkedésük, egymáshoz való helyzetük megváltoztatható. A fotók a különböző lapok között vidd és dobd módszerrel könnyedén mozgathatók.
A képnézegető funkció és a már említett Flickr fotómegosztó támogatás mellett (alapszintű) képszerkesztési feladatokra is használható az alkalmazás. Megváltoztathatjuk képeink színeit, levághatunk a felvételekből és természetesen átméretezésre is lehetőségünk van. Emellett a EXIF meta-adatok szerkesztésére is képes.

 

 

Visions 0.34 1

Adatok:

 

  • Képnézegető
  • Alapszintű képszerkesztő funkciók
  • Flickr támogatás

 

Értékelés:

 


Előny: Látványos, innovatív megjelenítés
Hátrány: A képek nem láthatók el kulcsszavakkal, gyenge katalogizáló képességek
Teljesítmény: 4
Szolgáltatás: 3,5
Ár/Érték: 5

 

Ashampoo Music Studio 4 teszt - Zenei mindenes

Zenei fájljaink szerkesztése többé nem lehet probléma, hála a rengeteg hasznos képességgel megáldott teljes verzióknak.

East-tec Eraser 2014 - Adat-megsemmisítés felsőfokon

Visszaállíthatatlanul letörölhetjük személyes és üzleti adatainkat a segédprogram segítségével, melynek a PC World magazin számára készült, speciális változatát augusztusi számunknak olvasói negyedévig használhatják.

comments powered by Disqus

Kiadó: Project029 Media and Communications Kft. - Impresszum - Hirdetési ajánlatunk - Adatvédelmi elveink - E3

Ügynökségi értékesítési képviselet: Adaptive Media