Visions 0.34

Látványos képnézegető program három dimenziós mappa-megjelenítéssel és alap szerkesztőfunkciókkal.

Kevesen gondoltuk volna, hogy lehet egy képnézegető programnál valami újat kitalálni, de a Visions alkotójának sikerült. Ezt leginkább a teljesen egyedi, a képmappák közötti három dimenziós navigálásnak köszönheti. Telepítés után automatikusan végigkeresi a meghajtóinkat képek után kutatva (természetesen csak ha szeretnénk), valamint a felajánlja, hogy menedzseli a Flickr online képgyűjteményünket is. Ha ezt kiválasztjuk, akkor a programon keresztül tudunk képeket feltölteni a fotómegosztó oldalra.
A program leglátványosabb és legérdekesebb része a fent említett három dimenziós megjelenítés, ez azt jelenti, hogy a mappák tartalmát a program fekete lapokra helyezi el és ezek használatával tallózhatunk a képek között, pontosan úgy, mint egy fotóalbumban. Ezek lapjai szabadon konfigurálhatók, elhelyezkedésük, egymáshoz való helyzetük megváltoztatható. A fotók a különböző lapok között vidd és dobd módszerrel könnyedén mozgathatók.
A képnézegető funkció és a már említett Flickr fotómegosztó támogatás mellett (alapszintű) képszerkesztési feladatokra is használható az alkalmazás. Megváltoztathatjuk képeink színeit, levághatunk a felvételekből és természetesen átméretezésre is lehetőségünk van. Emellett a EXIF meta-adatok szerkesztésére is képes.

 

 

Visions 0.34 1

Adatok:

 

  • Képnézegető
  • Alapszintű képszerkesztő funkciók
  • Flickr támogatás

 

Értékelés:

 


Előny: Látványos, innovatív megjelenítés
Hátrány: A képek nem láthatók el kulcsszavakkal, gyenge katalogizáló képességek
Teljesítmény: 4
Szolgáltatás: 3,5
Ár/Érték: 5

 

Tárhelylopó Windows 10

Nézd csak! 2-3 extra partíciót is találtam, ellopta a Windows. Vissza lehet venni ezeket vagy mégis szükség van ezekre? Megnéztük, mi az igazság és hogy lehet extra tárhelyet nyerni.

Mobilnet nélkül is boldogul az új Google Térkép

Az androidos Google Térkép új verziója csak WiFi-n keresztüli használatra is korlátozható, offline területekkel kiegészítve.

comments powered by Disqus