Hirdetés

Windows 10-re is jön az Xbox Game Preview



|

Kipróbálhatóak lesznek egyes még fejlesztés alatt álló játékok.

Hirdetés

Ugyan a Microsoft nem tart formális sajtótájékoztatót a kölni GamesCom játékexpón, ám ettől függetlenül érdekes hírrel landolt Németországban a hivatalos Xbox-küldöttség: Windows 10-es számítógépekre is jön az eredetileg tavaly nyáron debütált Xbox Game Preview program.


Hirdetés


Az Xbox Game Preview nagyon hasonló a Steam Early Access-hez, játékok bétatesztelését teszi lehetővé az érdeklődők számára. A programban résztvevő címekhez időlimites demó tartozik, azaz a játékosok kipróbálhatják a még fejlesztés alatt álló címeket, mielőtt kifizetnék a korlátlan bétatesztelés, és persze végtermékhez való hozzáférés jogát.



A Windows 10-es számítógépeken elsőként bétatesztelhető játék a Rockfish Games által fejlesztett Everspace űrlövölde lesz, a sci-fi fanoknál heves akarom-érzést kiváltani képes kedvcsinálója fent tekinthető meg. Az Everspace számítógépes változata nem csak a Windows Áruházban, hanem a Steamen is megvásárolható lesz.


(Forrás: The Verge, Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.