Hirdetés

T-Mobile: ne vásároljunk másnak feltöltőkártyát! - a szolgáltató a csalókra figyelmeztet



|

Hirdetés

"Ezúton felhívjuk minden Előfizetőnk figyelmét, hogy érvényes feltöltőkártya-kódot soha, semmilyen okból másnak - főként ismeretleneknek - ne adjanak ki! Emellett idegenek által megadott hívószám kártyás egyenlegét nyeremény ígérete miatt vagy bármely más okból elektronikusan ne töltsék fel! Az elkövetők ugyanis a kódot kicsalva vagy a feltöltés révén az érintetteknek kárt okoznak, az önként átadott információkkal visszaélnek. Ilyen esetekben az okozott kárért a T-Mobile felelősséget nem tud vállalni. Amennyiben hasonló megkereséssel találkozik vagy az átadott feltöltőkártya kódjával az Ön kárára mégis visszaéltek, javasoljuk, tegyen feljelentést a lakóhelye szerinti rendőrségen."
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.