Hirdetés

Arctic P324 BT teszt - Dallamok futáshoz



|

Kipróbáltuk a svájci Arctic cég sport-headsetjét.

Hirdetés

Az Arctic fejhallgatója első sorban az aktív életet élő felhasználóknak készült, hisz az eszköz fülünkre simuló kialakítása és szilárd műanyag pántja lehetővé teszi, hogy sportolás közben is a felhelyezésekor beállított pozícióban maradjon a rendkívül könnyű, mindössze 78 grammot nyomó készülék.

Hirdetés

Az összecsukható váz és a P324-hez mellékelt hordtáska kényelmessé teszi a füles szállítását, a vékony műanyag bevonat pedig megakadályozza a headset két oldalát összekapcsoló kábel megtörését. Fülünkhöz tapadó párnázott felületét mágnes rögzíti a fejhallgató plasztik-testéhez, így egy izzasztó futást követően pillanatok alatt levehetjük és könnyedén megtisztíthatjuk a bőrrel borított szövetet.

 

Vezeték nélkül, szabadon

A 4.0-ás Bluetooth-kapcsolaton keresztül csatlakoztatott eszközeink zenelejátszójának vezérlésére a bal hangszóró felületére helyezett gombokat használhatjuk, melyek lehetőséget kínálnak a dalok közötti váltásra, illetve a hangerő szabályozására is. Ezen billentyűk ölelésében találhatjuk meg az állapotjelző LED-et, mely használat közben kék színnel világít (merülés esetén, illetve társítás közben pirosba vált az apró fényforrás). Telefonálásra is gond nélkül használhatjuk az Arctic fülesét, hisz a készülék egy beépített mikrofont is tartalmaz.

 

Az apró párnák vélhetően biztonsági okokból nem fedik le teljes mértékben fülünket és a környezetei zajokat sem szűrik ki maximálisan, hisz sportoláskor nem árt, ha a külső hanghatások egy része azért eljut a felhasználókhoz. Ennek ellenére az eszköz hangzásvilága remek, bár a beépített hangszórók kissé szórják a zenét, így maximális hangerő mellett a közelünkben tartózkodók is "élvezhetik" lejátszási listánk gyönygszemeit.

Az eszközt egy 400 mAh-s akkumulátor látja el energiával, a rendelkezésre álló akkukapacitással pedig rendkívül jól bánik a füles, hisz folyamatos lejátszás mellett a csatlakoztatott mobilunkban található telep vélhetően előbb adja be a derekát, mint a P324. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.