Hirdetés

FSP Runner 7800 mAh - szerezd meg egy előfizetéssel



|

Előfizetői akciónk részenként a prémium PC World előfizetők az FSP külső akkumulátorát is megkaparinthatják az 1 TB tárhely, és friss Office kliensek mellett.

Hirdetés

A PC World 25. születésnapja alkalmából az FSP Runner energiabankot most a prémium előfizetés részeként is megvásárolhatod, 26 980 forintért. A csomagba a 12 PC World magazinon felül egy ajándék póló, egy további választható ajándék, 1 TB online tárhely, Office 365 Personal előfizetés, éves licenccel rendelkező vírusvédelem, és többek között egy professzionális rendszertakarító is került. A megtakarítás több mint 72 ezer forint. További részletek: pcworld.hu/elofizetes. Mire képes a powerbank? Megmutatjuk neked.

Nem úgy tűnik, hogy rövid időn belül megoldódna a mobilok fő problémája, az akkumulátorpara, így a nagy erőforrásigényű alkalmazások és játékok indításakor továbbra is érdemes egy közeli konnektorhoz húzódnunk. Megoldást jelentenek a problémára a külső akkumulátorok, amelyekkel több alkalommal is újratölthetjük mobileszközeinket. Az FSP sportolóknak célzott 7800 mAh névleges kapacitással rendelkező eszközével akár egy egész napon keresztül is táplálhatjuk gépeinket, egyszerre akár többet is, a hátlapon ugyanis két USB csatlakozó áll rendelkezésünkre, előbbi 2,4A, utóbbi 1,5A teljesítménnyel. A készülék túlfeszültség-védelemmel, kimeneti túláram-védelemmel, túltöltés-védelemmel valamint rövidzár-védelemmel is rendelkezik, töltöttségéről a négy darab integrált LED-jével értesíti felhasználóját.

A műanyag, széleknél lekerekített, oldalt ízléses kék csíkkal körülhatárolt ház fogása kellemes, bár egy alumíniumburkolatnak jobban örültünk volna. Tesztünk során egy 3600 mAh-es akkumulátorral rendelkező Lenovo Vibe X3 készüléket kicsivel kevesebb mint 2 óra alatt tudtunk feltölteni 20 százalékról 100 százalékra, amely során körülbelül a felére esett vissza a powerbank töltöttsége. A külső akkumulátor egy teljes merülés után körülbelül 6-8 óra töltéssel képes elérni 100 százalékos kapacitását, azaz egy hosszabb kirándulás előtt érdemes egész éjszakára az elektromos hálózathoz csatlakoztatni. Az FSP terméke egyébiránt 10400 mAh kapacitással is rendelhető, utóbbiért 15 500 forintot kell fizetnünk.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.