Hirdetés

Tintahal túláram ellen



|

A Philips PowerSquid segít, hogy kényesebb elektronikai eszközeink magasabb kort érjenek meg.

Hirdetés

Bizarr külleme ellenére komoly feladatot lát el a Philips PowerSquid. Abban segít, hogy kényesebb elektronikai eszközeink megfelelően előkészített, „tisztított" áramhoz jussanak, így várhatóan magasabb kort érjenek meg, mintha nyers árammal táplálták volna őket. A könnyed kialakítású szerkezet túlfeszültség védelmet és elektromos zavarszűrést biztosít öt földelt aljzatban, melyek tintahalkarokhoz hasonlóan ágaznak ki a készülékházból. A merész kialakításnál fogva szabadabban elrendezhetők az elektromos csatlakozások, így kevésbé zavarják egymást, mint a sorcsatlakozóba zsúfolt dugók. Emellett a telefonvonal és a tévékábel (koax) számára is találunk csatlakozást ezen a modellen, így a kábeltelevízió és a telefon szolgáltató felől érkező túlkapásoktól is védve van a tévé, telefon, DSL modem, internetes útválasztó és számítógép.

 

philipspowersquidspr5540_.jpg

 


A zajszűrés nem a védelmet, hanem a minőségibb szórakoztatást segíti elő, javíthat a kép- és hangminőségen tévék és erősítők esetében. Több százezer forintos készülékek védelmében nem tétel a „tintahal" vagy egy hasonló készülék ára.

 

 


Névjegy:

 

 

Termék: Philips PowerSquid SPR5540/10

Forgalmazó: Macroda Kft

Ár: 9990 Ft

Web: katt ide

 

 

 

Adatok:

 

 

  • 36000 Amper maximális túláram
  • 918 Joule maximális túlfeszültség energia
  • 40 dB EMI/RFI zajelhárítás
  • Koax csatlakozás
  • Telefonvonali csatlakozás elosztóval
  • 1,4 méteres fix tápkábel
  • Táp- és védelmi aktivitás jelzőledek
  • 25 millió forintos jótállás

 

 

Értékelés:

 

Philips PowerSquid SPR5540/10


Előny: Könnyen csatlakoztatható, túlfeszültség és elektromos zaj ellen is véd


Hátrány: A polipkar-csatlakozók kusza kábelezésre adnak lehetőséget


Teljesítmény: 5


Szolgáltatás: 4


Ár/Érték: 4


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.