Hirdetés

Hogyan szerezzünk recepteket dzsúszokhoz?



|

Jó partner lehet az étrendünk változatosabbá tételében a Juicing Assistant.

Hirdetés

A nyárnak egy ideje már vége, így a hideg üdítőkre önmagában talán már csak kevesen vágynak ilyenkor. Ennek ellenére a dzsúszok az étrendünk színesebbé tételéhez is megfelelőek lehetnek. A számunkra legideálisabb ital kiválasztásához és elkészítéséhez pedig nagy segítséget nyújthat a Juicing Assistant nevű webes szolgáltatás. 

Hirdetés

Juicing Assistant három különböző szempont szerint tudja felkínálni a dzsúszokat: vitamin, energia és antioxidáns. Ezután a szükséges hozzávalókat, a gyümölcsöket és zöldségeket látjuk, és kiválogathatjuk, hogy melyikeket szeretnénk használni. A webes app ezután megmutatja, melyikből mennyit kell beletennünk, illetve a tápértéket is kiírja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.