Hirdetés

Hogyan ütemezzük a hívásainkat Androidon?



|

A Call Planner tulajdonképpen egy emlékeztető, csak hívásokhoz.

Hirdetés

Emlékeztetőként működő appokat minden platformra találunk, ez alól pedig az Android sem kivétel. A legtöbb esetben meg kell elégednünk annyival, hogy jelzéseket tudunk beállítani a konkrét elemekhez. Ezek épülhetnek teendőkre vagy naptári elemekre is akár. 

Hirdetés

A Call Planner tovább megy, és tulajdonképpen telefonhívásokhoz kínál emlékeztetőket. A segítségével ütemezhetjük a jövőben esedékes kimenő hívásainkat, és szükség szerint a nem fogadott hívásokat, valamint a születésnapi köszöntéseket is felvehetjük a teendőlistánkra. Az appon belül tervezett és végrehajtandó kategóriát is találunk, az emlékeztetők prioritása pedig alacsony, közepes és magas között állítható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.