Hirdetés

Új, HD-videós fényképező a Panasonic-tól



|

A LUMIX DMC-GH1 Full HD-s videótartalmakat is képes rögzíteni.

Hirdetés

 

A Panasonic bemutatta legújabb digitális fényképezőgépét, a LUMIX DMC-GH1-et, melynek különlegessége, hogy HD-videók rögzítésére is alkalmas.

 

A 12,1 megapixeles Live MOS szenzorral szerelt, 4:3, 3:2 és 16:9 képarányok mellett dolgozó gép Full HD-s videót 24 fps-sel, 720p-s mozgóképet 60 fps-sel képes rögzíteni; AVCHD formátumban.

 

A fényképező a távoli zoomra képes LUMIX G VARIO HD 14-140mm/F4.0-5.8 ASPH./MEGA O.I.S. cserélhető lencsékkel érkezik, amelyeket kifejezetten a HD-videók rögzítésére terveztek, folyamatos autófókusszal.

 

Egy beépített szenzor automatikusan bekapcsolja a keresőt, ha belenézünk, ha pedig levesszük róla a szemünket, akkor a kifordítható, 3 hüvelykes LCD-kijelző lép működésbe.

 

A GH1 további érdekessége, hogy a hátulján egy közvetlen, videórögzítésre elhelyezett gomb is van, így felhasznlója fotózás közben is indíthat videófelvételt. Szintén az extrák közé tartozik, hogy a fényképező beállításai alapján születő képet még kattintás előtt megtekinthetjük előnézetben.

 

panasonic-gh1.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.