Hirdetés

Videón az Epson X-Desk, a következő interaktív "kávéasztal"



|

Mozgóképen is bemutatkozott az Epson érintőképernyős asztala.

Hirdetés

 

Érintőképernyős varázsasztalokról már régebben is hallhattunk. Most az Epson sajátja is bemutatkozott, méghozzá videón, mert korábban az ISE 2009-es kiállításon már szót ejtettek róla.

 

Mint a legtöbb nagyméretű ilyen eszköz, az Epson X-Desk is projektor-alapú. Utóbbi készülékek pedig nem idegenek a gyártótól. Az asztalt egy Core 2 Duo processzor vezérli, a panel pedig 1024 x 768-as felbontásra képes. Az úgynevezett Smart Tagek használatával az X-Desk akár 16 000 objektumot is képes felismerni, és a mozdulatsorokra is tud reagálni, sőt hangvezérléssel is kiadhatóak egyes utasítások.

 

Akár az összes ilyen "varázsasztal", az X-Desk megvásárolhatósága is kétséges, ami az átlag felhasználókat illeti. A videó viszont meggyőző:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.