Hirdetés

Az Oculusnál folytatja Hugo Barra



|

A Facebook virtuális valóságért felelős alelnöke lesz Hugo Barra, aki távozik a Xiaomitól.

Hirdetés

Hugo Barra csak nemrég döntötte el, hogy távozik a Xiaomitól, és visszatér a Szilícium-völgybe. Hamar kiderült, hogy hol folytatja a munkát. 

Hirdetés

A jövőben a Facebook tulajdonában lévő Oculus csapatát erősíti, a virtuális valóságért felelős alelnökként. 

A Facebook hátterével nem lesz hiány szakemberekben, ami azért is fontos, mert nagy csatát vívnak az óriások a virtuális valóság és a kiterjesztett valóság piacán. 

Mark Zuckerberg szerint Hugo osztja az ő azon nézeteit, amelyek szerint a virtuális és a kiterjesztett valóság jelentik majd a következő meghatározó számítógépes platformot. 

Ezeknek hála új dolgokat tapasztalhatunk meg Zuckerberg szerint, és kreatívabbak lehetünk, mint valaha. Szerinte egyébként 15 évbe telik, mire a virtuális valóság igazán elterjed - addig Hugo Barra is sokat kísérletezhet azzal, hogy mi válik be igazán a felhasználóknál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.