Hirdetés

Hollywoodi sztárokkal játszhatsz együtt az új VR-filmekben



|

Ha mindig is Kristen Stewart haldokló szeretője akartál lenni, most itt a remek alkalom.

Hirdetés

Ki ne álmodott volna már arról, hogy legendás színészekkel együtt lehessen egy feledhetetlen jelenet részese? A New York Times jóvoltából most legalább virtuálisan valóra válthatjuk ezt a vágyunkat, az újság ugyanis az év legjobb alakításait ünneplő Great Performers keretében egy igazán látványos meglepetéssel kedveskedett a rajongóknak.

Hirdetés

Összesen 9 darab VR-rövidfilmet forgattak le olyan színészek közreműködésével, mint Natalie Portman, Ruth Negga vagy Don Cheadle. A fekete-fehér, film noir jellegű alkotásokban a néző egy néma mellékszereplő bőrébe bújva élheti át az eseményeket, miközben természetesen 360 fokban szabadon körülnézhet a helyszíneken.

Az egyik legizgalmasabb jelenetben Kristen Stewart haldokló szeretőjeként fekszünk a padlón, mialatt egykori kedvesünk tűzpárbajba keveredik a zsarukkal. Véleményünk szerint mindenképpen megéri rászánni néhány percet erre a különleges élményre, ehhez pedig nem kell mást tenni, mint ellátogatni a New York Times weboldalára vagy a Play Áruházból letölteni az NYT VR alkalmazást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.