Hirdetés

Így gyógyít a virtuális valóságban a Samsung



|

A Samsung ezúttal Kanadában próbálja megmutatni, hogy számos terápiás alkalmazási módja lehet a virtuális valóságnak.

Hirdetés

A Samsung kanadai vállalata elindította a #BeFearless kampányát, amelynek keretében meg szeretné mutatni a helyi felhasználóknak, hogy a virtuális valóság remek megoldás túllépni a magasságtól vagy a nyilvános szerepléstől való félelmeken. 

Hirdetés

A VR-terápia olyan kevésbé félelmetes eseményekkel indul, mint egy üveggel készített lift használata, majd fokozatosan nehezedik, és egyre merészebb kalandba viszi a viselőt. Aki a beszélgetésektől fél, azoknak virtuális párbeszéddel és állásinterjúval próbálnak segíteni. 

A program és az ingyenes modulok már Európában is sikert értek el, a jövőben számos további országba jutnak majd el. Az ötlet az, hogy ha valakit bizonyos szituációknak tesznek ki, akkor az a folyamatos ingerek és tapasztalat miatt kevésbé fél majd az adott dolgoktól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.