Hirdetés

Kezdi érdekelni az embereket a VR



|

Egy felmérés szerint Amerikában egyre több embert érdekel ténylegesen a virtuális valóság.

Hirdetés

A Magid Advisors Amerikában végzett felmérése szerint lassan kezd beérni a nagy felhajtás, amely a virtuális valóságot övezi. Egyre több embert érdekel. 

Hirdetés

A kutatást 8 és 64 év közötti emberekkel végezte a cég, és a eredmények szerint 42 százalékot érdekel a virtuális valóság

A technológia a használót a történések középpontjába helyezi. A Facebook, a Google és a Samsung egyaránt sokat fektetett a virtuális valóságba, amely az idei év egyik felkapott slágere. A piac azonban még gyerekcipőben is alig jár, a tömegeket pedig egyáltalán nem érdekli. 

Az elmúlt hónapok előrelépései azonban felkeltették az emberek figyelmét, legalábbis a mostani kutatás szerint. A legtöbben a Samsung vagy a Sony termékét szeretnék megvenni. Akiket érdekel a VR, azok közül 29 százalék szeretné a Samsung Gear VR-t megvásárolni, míg 26 százalék a PlayStation VR-t. 

A felhasználókat egyébként majdnem 50 százalékos arányban a filmek érdekelték, a játékok és a VR-utazás csak 38 és 35 százalékban váltott ki érdeklődést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.