Hirdetés

Már csak 3,6 kilós az MSI hátizsákos PC-je



|

Júniusban még 5,4 kilót nyomott VR gamingre szánt eszköz.

Hirdetés

Paradox módon a virtuális valóság jelenlegi egyik legnagyobb problémáját pont a valóság jelenti, a szimulált környezetekben való szabad mozgást a fizikai környezet akadályozza. A júniusi Computexen az MSI előállt egy érdekes részmegoldással: a VR One egy hátizsák módjára felhúzható, két akkumulátorral mobilossá tett gamer számítógép.


Hirdetés


Az elmúlt hónapokban a vállalat sokat javított az eredetileg mutogatott prototípuson, így az eszköz 5,4 helyett már csak 3,6 kilogrammot nyom. Ráncfelvarrást kapott a hűtési rendszer is, a kilenc hőcsövet és két szuper csendes ventilátort használó megoldás alig hallható hűtési zajt generál. A HTC Vive headsethez optimalizált számítógép kettő akkut kapott, másfél óra az akkus üzemidő, az akkuk hot-swap módszerrel menet közben is cserélhetőek.



Sajnos azt továbbra sem tudni, hogy mikor és mennyiért kerülhet majd piacra az Intel Core i7 processzoros, NVIDIA GeForce GTX 1070 grafikus vezérlővel szerelt MSI VR One.


(Forrás: Windows Central, MSI)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.