Hirdetés

Nagy üzlet lesz a VR



|

2026-ra 38 milliárd dollárosra nő az amerikai VR-hardver- és szoftverpiac.

Hirdetés

A virtuális valóság piaca Amerikában fokozatosan nő majd a következő két évben, majd a folyamat robbanásszerű méreteket ölt. A szektor árbevétele 2026-ra 38 milliárd dollár lehet, legalábbis a Greenlight Insights elemzői szerint

Hirdetés

Az előrejelzés egy 10 éves piaci jóslat része volt, amelyet a Virual Reality Strategyn tettek közzé. 

A szakértők szerint a PlayStation VR érkezése és a Microsoft piacra lépése egyaránt fontos események, ugyanakkor megfigyelhető az irányváltás az önálló headsetek irányába is. Közeledik az 5G, 2020 után pedig már nem csak szórakozásra lesz jó a virtuális valóság. 

2026-ban a bevételek 61 százalékát tehetik ki a VR-hardverek. A VR-kamerák után 4,6 milliárd dolláros lehet az árbevétel 10 év múlva. 

Az előrejelzés során 9 fő és 26 további alkategóriát is vizsgáltak. A megfigyelők általánosságban nagyon optimisták. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.