Hirdetés

Xerox DocuMate 742: Közel méteres dokumentumokhoz is



|

Változatos méretű, kétoldalas dokumentumokhoz szánt megoldás a DocuMate 742

Hirdetés

 

Új lapadagolós szkennert vezetett be a piacra a Xerox Magyarország Kft. A 100 lap kapacitású automatikus dokumentumadagolót (ADF) alkalmazó Xerox DocuMate® 742 percenként 50 egy- vagy kétoldalas dokumentumot tud beszkennelni. A berendezés A3 formátumú, illetve akár 965 milliméter hosszúságú anyagokkal is képes dolgozni, így segítségével nagy mennyiségben dolgozhatunk fel formanyomtatványokat vagy szerződéseket is. A készülék havi 5000 oldal beolvasására képes.


xerox documate 742

 

 

A berendezés egyforma szkennelési sebességet nyújt színes és fekete-fehér oldalak esetén is, különböző méretű és súlyú dokumentumok kezelésére alkalmas, így plasztikkártya alapú igazolványokat vagy vastagabb dokumentumokat is beolvashatunk vele.



A DocuMate 742 Ultrasonic Double Feed Detection (összetapadt lapok ultrahangos érzékelése) alkalmazásának köszönhetően rosszul behelyezett vagy összetűzött dokumentumok sem okoznak problémát. A kis méretű műanyag kártyák és a nagyobb dokumentumok is könnyen betölthetők az automatikus dokumentumadagolóba és visszakereshető PDF-be vagy más dokumentumkezelői programba, például Xerox DocuShare-be vagy Microsoft SharePointba szkennelhetők.



A Visioneer OneTouch® technológia segítségével a felhasználók egy gombnyomásra szkennelhetnek az előre kiválasztott helyre és az automatikusan alkalmazott gyakran használt fájlformátumban. A Visioneer OneTouch segítségével kilenc programozott beállításban szkennelhetünk dokumentumokat az általunk megadott felbontásban, színben, méretben, formátumban a megfelelő mappába, mindössze egy gomb megnyomásával. A berendezéshez járó csomag tartalmazza a Nuance OmniPage Pro, a Kofax VRS, az EMC QuickScan Pro Demo, a Visioneer OneTouch Technology és a TWAIN szoftvereket, valamint a hitelesített ISIS és WIA drivereket.



A Xerox DocuMate 742 szkenner a dokumentumokat azonnal kereshető PDF fájlba szkenneli és egy gombnyomásra elküldi a támogatott ECM-alkalmazások bármelyikébe (Xerox DocuShare, ScanFlow Store, Docuware, Microsoft SharePoint, Kofax Ascent Collection Server, EMC Captiva QuickScan Pro, FileBound, Laserfiche®) és/vagy nyomtatókra, hálózati tároló rendszerekbe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.