Androidos órarendkezelő diákoknak



|

Szinkronizálni és telefont némítani is képes a Timetable.

Az iskolai élet nehéz, különösen ha még azt sem tudják a diákok, hogy milyen órájuk van és hol. A magyar nyelven is használható ingyenes Timetable androidos alkalmazás az egyik legjobb órarendkezelő a Google Play Áruházban; igényes a kezelőfelülete, egyszerűen felvihetőek és megtekinthetőek a tanórák. A nulladik órát alapvetően nem ismeri a program, viszont az órák kezdete szabadon állítható, azaz az első óra kezdődhet például reggel 7-kor is. Az órák mellé helyszínek, tanárok, házifeladatok és jegyzetek fűzhetőek. A program értesít a következő napi órákról és elvégzendő feladatokról.


A Timetable okostelefonokkal és táblagépekkel egyaránt képes együttműködni, hatékonyan kihasználni a kijelzőjükön rendelkezésre álló helyet. Két funkciót külön kiemelnénk: az alkalmazás képes több androidos eszköz közt is szinkronizálni a beállításait, továbbá a tanórák ideje alatt automatikusan néma üzemmódba helyezheti a telefont.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.