Kétezer digitális magazin havi 2800 forintért?



|

Sajnos csak négy magyar nyelvű kiadvány található a Magzter kínálatában.

Néhány nappal ezelőtt komoly durranással állt elő a digitális magazinok és könyvek terjesztésével foglalkozó Magzter, ugyanis a havi 2766 forintba kerülő Gold előfizetésével korlátlanul lehet olvasni a komplett kínálatát, különféle nyelveken összesen bő 2000 kiadványról van szó. A szolgáltatás hazánkban nem túlságosan ismert, csupán négy magyar nyelvű magazin érhető el belőle (5perc Angol, Esküvő Classic, Fahéj és Az utazó).


Az angolul tudók számára a Magzter már bőségesen kínál irodalmat, remekül kiegészítheti a szokásos információforrásainkat. Természetesen a szolgáltatás rendelkezik Androidon futó kliensalkalmazással, a jól használható programmal egyébként az ingyenes kiadványok közt is egyszerűbb tallózni, mint a webes felületen. Mindenképp ajánljuk a kipróbálását, hiszen a Gold előfizetés olcsóbb, mint a magazinok jókora részének egyetlen száma...

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.