Kegyetlenül gyors vezeték nélküli hálózatot ígér a ZyXEL Armor Z2



|

A MU-MIMO-képes Armor Z2 NBG6817-EU0101F router beamforming segítségével még tovább javítja a jelet.

A vezeték nélküli hálózaton keresztül használt eszközök mennyisége és típusa, valamint a felhasználói szokások mellett az sem mindegy, hogy milyen igényt támasztunk az útválasztónkkal szemben. Aki nem szereti a kompromisszumokat, az nem csalódik majd a ZyXEL Armor Z2-ben (NBG6817-EU0101F). 

A router szakadásmentes és extrém sebességű WiFi-hálózatot garantál, vagyis nem számít, hogy médiatartalmakat, 4K-s anyagokat vagy játékot, zenestreamelést választunk, a 2600 Mbps-os sebességet is biztosító eszköz gond nélkül látja el a feladatát. 

A magas hálózatigényű eszközöket egy kétmagos, 1,7 GHz-es processzorral szolgálja ki a router, amely 4 GB eMMC flash tárhellyel is rendelkezik. 

A hagyományos routerekkel szemben ez támogatja a beamformingot is, vagyis nem mindenfelé szórja a vezeték nélküli jelet, hanem az adott eszközök felé erősíti, és így erősebb jelet sugároz a konkrét irányba. 

A tervezéskor nem csak a tetszetős külső volt a cél, hanem a megfelelő légáramlás és anyaghasználat kialakítása is: a meleg gond nélkül távozik, így nem kell aggódni a melegedés miatt. 

Az Armor Z2 MU-MIMO-képes, ami azt jelenti, hogy egyidejűleg több eszközt is ki tud szolgálni, és így még telített hálózaton is minden eszköz háromszor gyorsabb kapcsolattal rendelkezik egy normál WiFi-hálózathoz mérten. Értelemszerűen a 4K-s videók streamelése a legkevésbé sem okoz problémát az Armor Z2-vel. 

A sávszélesség-kezelést a Qualcomm StreamBoost technológiája segíti, amely így bonyolult QoS-beállítások nélkül garantálja, hogy a hálózati streamelés teljesítménye és az online játékok akadozásmentessége nem romlik, akármennyi hálózati alkalmazás is fut. 

A ZyXEL extraként még azt is megoldotta az ingyenes ZyXEL Photo alkalmazással, hogy a router automatikusan mentse a mobileszközökről USB-s háttértár csatlakoztatásakor a fényképeket. 

Az Armor Z2 ára 65 000 - 70 000 forint magasságában mozog. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.