Megbízható router, jó antennákkal? ZyXEL NBG6515



|

A ZyXEL 802.11ac-s NBG6515-EU0101F útválasztója akár 750 Mbps-os vezeték nélküli sebességet is lehetővé tud tenni.

Van, amikor elég a szolgáltatótól kapott modem WiFi funkciója, és van, amikor többre van szükség: egy megbízható és jó lefedettséget biztosító routerre. A ZyXEL NBG6515-EU0101F éppen ilyen. 

Az útválasztó egy AC750-es, kétsávos, gigabites megoldás. Az aktuális 802.11ac technológiát támogatja, és vezeték nélkül akár 750 Mbps-os sebességet is el tud érni. 

A 2,4 GHz-es hálózatot általában böngészéshez, olvasáshoz, közösségi oldalakhoz és médiafájlok fel- és letöltéséhez lehet használni, az 5 GHz-es sávot pedig az olyan dolgokhoz szokás, mint a nagyfelbontású videók streamelése vagy az online játékok. 

A 802.11ac a legmodernebb vezeték nélküli technológiát jelenti, vagyis kellemes meglepetés érheti azokat, akik egy régebbi szabványt támogató routerről váltanak otthon. Nem csak a szakadásmentes streamelés és a játék lesz ugyanakkor feltűnő. 

Az NBG6515 további előnye, hogy nagy teljesítményű és megbízható lefedettségű antennákat kínál. A két külső antenna (3 dBi: 2,4 GHz, 5 dBi: 5 GHz) gondoskodik róla, hogy egy átlagos útválasztó jelénél messzebb érjen el a vezeték nélküli hálózatunk. 

A vezetékes hálózat a gigabites Ethernet portoknak hála akár 1000 Mbps-os is lehet. 

A ZyXEL routere nem csak az internetkapcsolatot tudja szétosztani az egyes készülékek között, de hozzáférési pontként is bevethető. Ilyenkor az eszköz létrehoz egy vezeték nélküli hálózatot, és képes felgyorsítani vagy kiterjeszteni a meglévő vezeték nélküli hálózatot, hála az ismétlő módjának. 

Természetesen nem gond a digitális tartalmak megosztása sem, ugyanis elegendő egyetlen USB-s meghajtót csatlakoztatni, a DLNA-támogatásnak hála a fényképek, zenék és videók bármelyik eszközön élvezhetőek, akár egy konzolon is. 

Az NBG6515-EU0101F vételára átlagosan 16 000 forint. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.