Segítség a stabil streameléshez



|

A ZyXEL GS-105SV2 egy ötportos, gigabites asztali switch.

Nem minden esetben van szükség routerre, de az is lehet, hogy épp mellé kellene még valami. Talán egy switch. 

Ha a válasz igen, akkor a ZyXEL GS-105SV2 megoldása nagy segítséget jelenthet. Az eszköz egy nagyteljesítményű, gigabites átvitelt biztosító asztali switch. 

Az öt portjával könnyű megoldást jelent a médiaeszközök egyidejű kiszolgálására, méghozzá villámgyors, gigabites hálózaton. A modell támogatja a stabil videostreamelést és az online játékokat is. 

Az eszköz nagy előnye a plug-and-play jellegű működés. Ennek köszönhetően mindegy, hogy VoIP-megoldásról, médialejátszóról, játékkonzolról, televízióról vagy éppen set-top boxról van szó, a switch külön konfiguráció nélkül is csatlakoztatható. 

A switch-en lévő Ethernet portok figyelését LED-es jelzőfények segítik, amelyek két színben tudnak visszajelzést adni a konkrét állapotról. 

A ZyXEL GS-105SV2 10/100/1000 Mbps-os, nagyteljesítményű médiahálózat kiépítésében nyújt segítő kezet. A kínált sebesség miatt az egyidejű multimédiás streamelés és az online játékok futtatása sem okozhat kellemetlen meglepetéseket. 

A termék energiatakarékos működést ígér. Nem elég, hogy figyeli a kapcsolati állapotokat, az Ethernet-kábelek hosszát is nézi, és ezek alapján állítja be a fogyasztást. Ha nincs aktív adatkapcsolat, akkor az eszköz automatikusan energiatakarékos módba kapcsol. 

A három szinten priorizálható QoS portokkal rendelkező, full duplex támogatást ígérő switch ára jelenleg 6-7000 forint környékén alakul. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.