Turbózd fel a vezeték nélküli hálózatodat



|

A ZyXEL ARMOR X1 egy kétsávos, gigabites, vezeték nélküli hozzáférési pont és hatótávnövelő.

Nehéz olyan lakást találni, ahol minden helyiségben egyformán jó a vezeték nélküli internetkapcsolat jelerőssége és/vagy sebessége. Szerencsére sok készülék tud segíteni a helyzet javításában. 

A ZyXEL ARMOR X1 több szempontból is kiváló megoldás az otthoni WiFi felturbózására. Az eszköz hozzáférési pontként, vezeték nélküli kliensként és WiFi-s hatótávnövelőként is képes funkcionálni. 

Több módja is van

A használata több mint egyszerű, ugyanis az eaZy123 alkalmazás használatával csak ki kell választani a módot, és minden megy magától. Az eszköz képes az internetkapcsolatot vezeték nélkül biztosítani a médiaeszközöknek a routeren keresztül, de akár ki is tudja terjeszteni a 802.11ac-s hálózatot. Akár 2100 Mbps-os vezeték nélküli sebességet is tud, gigabites Ethernettel kiegészítve. 

Az ARMOR X1 a 802.11ac-s szabványt támogatja, és kétsávos, vagyis a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es tartományt is képes hasznosítani a mindennapokban. 

Úgy tervezték, hogy akár egy könyvespolcon is elférjen észrevétlenül. Mivel álló és helytakarékos, ezért a tévé vagy a telefon mellett is jól mutat, kevés helyet foglalva. 

Bárhol elfér

Az eszközre egyenesen négy gigabites Ethernet port került, vagyis ideális ahhoz is, hogy vezetéken keresztül csatlakoztassuk rá az okostévét, a laptopot, a konzolt vagy éppen a hálózati adattárolót. A hálózati beállítások egyszerű konfigurálását a ZyXEL ONE Connect app segíti. 

Az ARMOR X1 ára jelenleg átlagosan 35 000 forint. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.