ZyXEL LTE4506-M606 - WiFi a szabadban



|

A ZyXEL 4G-s routere segít bárhol megosztani az internetkapcsolatot.

Gyakran adódnak lehetetlennek tűnő helyzetek. Előfordul például, hogy egy-egy területen jobban járunk egy mobilinternetes kapcsolattal, mint más interneteléréssel. Az is lehet, hogy az adott helyen kizárólag ilyen áll a rendelkezésünkre, és persze egy kirándulás során vagy a szabadban is jó, ha van elérésünk. Még jobb, ha ez LTE-s. 

Ezekben a helyzetekben közös, hogy ha már van egy nagy adatkorláttal rendelkező vagy pedig korlátlan LTE-s kapcsolat, akkor azt általában jó lenne megosztani több eszköz vagy ember között. Lehetetlen feladat? Közel sem, a ZyXEL LTE4506-M606 pedig egyszerű gyógyírt jelent a problémára. 

A gyártó 4G-s routere olyan mobil szélessávú kapcsolódást nyújt a felhasználók számára, amelynek hála a világon bárhol bevethető. Mivel nem kell vezetékek miatt aggódni, ezért nem csak otthon vagy az irodában fogható működésre, hanem a szabadban vagy bárhol, ahol van LTE- vagy 3G-s lefedettség. 

A villámgyors kapcsolatról az LTE Cat. 6 gondoskodik. A vivőaggregáció segítségével a letöltési sebességek átviteli értéke a 300 Mbps-ot is elérheti, vagyis jobb, mint a Cat. 4 vagy a vezetékes Ethernet. 

Mivel a hordozható routerek legfőbb célja a meglévő internetkapcsolat másokkal történő megosztása, ezért az LTE4506-M606 tervezésekor gondoltak rá, hogy több felhasználót is ki tudjon szolgálni az eszköz. 

Az AC1200-as router így folyamatos kétsávos működést garantál a 2,4 és az 5 GHz-es tartományokban, és akár 32 felhasználó egyidejű kiszolgálására is alkalmas. A kapcsolat megosztása egyszerű, ugyanis az eszköz tetején van egy külön gomb, ami ezt a célt szolgálja. A WPS-gomb megnyomásával bonyolult beállítások nélkül is megosztható a WiFi. 

A ZyXEL LTE4506-M606-os hordozható routere átlagosan 65 000 forint körül vihető haza. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.