ZyXEL PLA5206V2 - gigabites internet a konnektorból



|

A ZyXEL powerline adaptere gigabites Ethernet portot varázsol a konnektorból.

Az otthoni hálózatfejlesztésnek rengeteg módja van, és a megfelelő választást meghatározza az is, hogy a vezetékes vagy a vezeték nélküli hálózatot szeretnénk kiterjeszteni, meghosszabbítani vagy éppen gyorsítani. 

A ZyXEL PLA5206V2 powerline adaptere azért különleges, mert gyakorlatilag egy gigabites Ethernet portot (egyenesen kettőt is tartogat) varázsol bármelyik konnektorból a lakásban. A csomagban két adapter található, amelyek csatlakoztatásával máris létrejön az akár 1000 Mbps-os sebességet is biztosító hálózat. 

Az adapterek beállítása nem bonyolult feladat. Az egyiket elegendő összekötni a routerrel, majd a fali aljzatba illeszteni. A másikat bárhol lehet a konnektorhoz csatlakoztatni, majd összekötni egy konzollal vagy bármilyen másik készülékkel. A rendszer hatótávolsága maximum 300 méter. 

Az alul található gomb segítségével az eszközök között létrejön a titkosított hálózat (128 bites AES kódolással), amely így már biztonságos is. Ideális körülmények között a sebességgel olyannyira nem lesz gond, hogy a 4K-s videók streamelése is zökkenőmentes lesz a televíziókra, de az online játékokban sem kell tartani akadozásoktól és váratlan késésektől. 

A váratlan hálózati meglepetések elkerüléséről is gondoskodik a ZyXEL PLA5206V2, amely akár a 4-es szintű QoS-t is támogatva automatikusan rendeli ki a megfelelő sávszélességet a powerline hálózatnak, hogy az teljes mértékben kihasználhassa a sávszélességet. 

A ZyXEL adaptercsomagja átlagosan 17 000 forintos vételár mellett vihető haza. Az adapterek maximum 3,5 wattot fogyasztanak. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.