Hirdetés

125 hüvelykes óriásplazma



|

Óriás plazmaképernyőt mutattak be az FPD International rendezvényén.

Hirdetés

A bemutatott prototípus láttán tátva maradtak a szájak a Flat Panel Display előadásán. Grandiózus mérete mellett hajlékonyságával vette le a közönséget a lábáról. A cég szóvivője szerint egy különleges eljárást fejlesztettek ki: ahelyett, hogy nagy, merev üveglapokat használtak volna, egy sor üvegcsövön jelenítik meg a képet. Ennek köszönhetően nem csak, hogy rendkívül vékony készüléket kapunk, de könnyűt is. A 3 x 1 méteres kép mindössze 1 mm vastag és 1,4 kilogramm nehéz. Ezen felül, 600 wattos fogyasztása kevesebb, mint a fele a hagyományos plazma képernyőkének.

 

flat_1.jpg



A sorozatgyártott készülékek kereskedelmi forgalomba várhatóan jövő év áprilisában, májusában kerülhetnek. A nappaliba beállítani azonban még ekkor is korai lesz, hiszen 960 x 360-as felbontásával a kezdetekben valószínűleg inkább reklámfelület formájában fogunk találkozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.