Hirdetés

128 GB-os pendrive a Kingstontól



|

A Kingston DataTraveler 200 a kategóriájában a legnagyobb, és egyben legdrágább.

Hirdetés

 

A Kingston legújabb pendrive-ja nem képes hardveres titkosításra, és még csak nem is injekciós tű alakú, az USB-kulcs mégis messzemenően túlszárnyalja a ma óriási, de még viszonylag hozzáférhető, 32 GB-os változatokat.

 

A DataTraveler 200 a kategóriájában a legnagyobb kapacitással bír, 128 gigabájt adatot menthetünk rá. Ezzel jóval nagyobb tárhelyet kínál a 64 gigabájtos pendrive-oknál, azonban sajnos az ára is hasonlóan alakul - 546 dollárba (112 000 forint) kerül a 128 GB-os változat.

 

A magas árért a nagy tárhelyen kívűl bizonyos mértékben ütésálló USB-kulcsot kapunk, ami támogatja a Windows ReadyBoostot, és jelszóval is védhető. Ha valaki nem szeretne ekkora méretet, 32 és 64 gigabájtos verzióban is megvásárolhatja majd a DataTraveler 200-at, jóval "barátságosabb"; 120 (25 000 forint) és 213 dolláros (44 000 forint) árakon.

 

kingston-datatraveler_1.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.