Hirdetés

PC World prémium: az igazi grátisz



|

Ajándék powerbank, Office 365 előfizetés, jubileumi póló és választható ajándék is jár a prémium előfizetésünk mellé.

Hirdetés

Korábban oldalunkon már részletesen bemutattuk a 25 éves évfordulónkra összeállított előfizetői csomagunkat, amely keretén belül mindössze 19 980 forintért a 12 PC World magazinon és az ahhoz járó exkluzív tartalmakon - teljes verziókon és ajándék vírusvédelmen  - felül többek között Office 365 Egyszemélyes előfizetés, 1 TB online tárhely és több professzionális segédprogram is a tiéd lehet. A teljes csomag értéke több mint 92 039 forint, így a teljes megtakarítás 72 059 forint ha csak az alapcsomagban található termékek kiskereskedelmi árával számolunk.



Ám még ennél is van jobb ajánlatunk: a prémium előfizetésünk. Utóbbi csomagban ugyanis a teljes alapcsomag tartalmán felül egy közel 12 ezer forint értékű FSP Runner Powerbank, valamint egy jubileumi PC World póló is került, ráadásul olvasóink egy további választható ajándékot is választhatnak mindössze 26 980 forintért, így a teljes megtakarítás akár a 100 ezer forintot is elérheti, ráadásul egy olyan csomagra tehetsz szert, amely a havi olvasnivalón túl minden fontos szoftver tartalmaz, és rögtön két ajándék hardverre is szert tehetsz, illetve még a házhozszállítás költségét is mi álljuk.

Az alábbi ajándékokból választhatsz egyet:
- Trust Verto Wide HD webkamera
- Trust Exos Smartphone VR-szemüveg
- Case Logic Larimer laptop-hátizsák
- Speedlink Decus gameregér
- Skullcandy Smokin Buds 2 fülhallgató
- Office 365 Otthoni verzió

Utóbbi ajánlattal az alapcsomag Office 365 Egyszemélyes előfizetését is feljebb válthatod, hogy összesen 5 gépen élvezhesd a friss Office kliensek előnyeit, sőt e módszerrel további 4 személynek is biztosíthatod az 1 TB plusz tárhelyet, így egy család akár 5 TB-tal megnövelt OneDrive tárterülethez juthat. Felkeltettük az érdeklődésedet? Bővebb információ: pcworld.hu/elofizetes

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.