Hirdetés

37 hüvelykes OLED-TV a Panasonic-tól?



|

A tervek szerint még 2011 előtt megjelenhetnek az első panelek a piacon.

Hirdetés

 

A Sankei Shimbu japán napilap információi szerint a Panasonic egy 37 hüvelykes OLED-televízión dolgozik, amely a tervek szerint még 2011 előtt a piacra kerül.

 

A japán hírforrás azt is tudni véli, hogy a paneleket a Panasonic új IPS Alpha gyárában készítik majd. A gyártó a híreket csupán annyiban erősítette meg, hogy valóban dolgoznak az OLED-technológiás eszközökön - ez azonban eddig sem volt titok, sőt.

 

A gyártók kiélezett harcot folytatnak egymással, hogy 2009-2010-ben már piacra dobhassák a 30-40 hüvelyk átmérőjű OLED-TV-iket. Több mint valószínű, hogy a Panasonic sem szeretne lemaradni a versenyben.

 

panasonic_oled.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.