Hirdetés

60%-kal nőhet a PS3 iránti kereslet



|

Az NPD számításai szerint a PlayStation 3 árzuhánsa miatt 60%-kal nőhet a konzol iránti kereslet.

Hirdetés

 

Már a PS3 Slim hivatalos bemutatója előtt kiderült, hogy a PlayStation 3-ra árcsökkenés vár, és azt is megtudtuk, hogy az eredeti gyártási költségekhez képest 70%-kal csökkent a konzol előállításának ára.

 

Ahhoz nem kell sokat számolni és nagy jósnak lenni, hogy kitaláljuk, egy 100 dolláros árcsökkentés (19 000 forint) jó hatással lesz a PS3 iránti keresletre. Az NPD szerint egyébként nagyot durran majd az új, 299 dolláros ár a piacon.

 

Az elemzéseik szerint szeptemberben az előző hónapokhoz viszonyítva 40-60%-kal nő majd az eladott Sony konzolok száma, ennek ellenére elképzelhető, hogy az amerikai piacon a Sony még így sem tudja majd átvenni a vezetést.

 

ps3-slim-feature-1.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.