Hirdetés

7 díjat zsebelt be a Logitech



|

A Logitech hét terméke kapott CES innovációs díjakat.

Hirdetés


"Megtiszteltetés a Logitech számára, hogy egy ilyen tekintélyes zsűri vizsgálta és értékelte elismerően termékeit” – mondta Gerald P. Quindlen, a Logitech elnök-vezérigazgatója. „Idén már második éve, hogy a Logitech hét CES innovációs díjat nyert, ami remekül bizonyítja elkötelezettségünket az újszerű formatervezési és műszaki megoldások fejlesztése iránt. Nagy örömünkre szolgál, hogy ezek a Logitech termékek oly sok, a világ különböző részeiről érkező más innovatív termék mellett állhatnak a reflektorfényben.”

 

A Logitech 2009-ben díjazott termékei:

 

Legjobb innováció az „otthoni szórakoztató elektronikai kiegészítők” kategóriában:

Logitech Harmony 1100 univerzális távirányító

 

A 2009-es CES „Forma- és műszaki-tervezés: Legjobb innováció” díját az „otthoni szórakoztató elektronikai kiegészítők” kategóriában a Logitech Harmony 1100 univerzális távirányítónak ítélték oda, mely személyre szabható 3,5 colos színes, érintőlapos kijelzőjével bármilyen házimozi rendszert könnyen megszelídít. A Logitech legújabb távirányítóján úgy helyezhetjük el a parancsokat, ahogy az nekünk tetszik, és bármikor egyetlen érintéssel előhívhatjuk őket.

 

 

58570_h1100_bty1_k.jpg
 

 

Teljesen újraírt szoftverével és QVGA felbontású, 3,5 colos érintőlapos kijelzőjével a Harmony távirányító kiváló alapot biztosít az egész rendszer kezeléséhez. Az új Harmony szoftverben összegyűjthetjük a leggyakrabban használt parancsainkat, és tetszés szerint elhelyezhetjük őket a képernyőn. Ha például a filmnézés a kedvenc tevékenységünk, és sokat használjuk közben a lejátszás és szünet gombokat, akkor kérhetjük, hogy ezek a film kiválasztásakor azonnal jelenjenek meg a Harmony 1100 kijelzőjén.

 

Legjobb innováció az „elektronikus játék kiegészítők” kategóriában:

Logitech G13 játékvezérlő-billentyűzet

 

A Logitech G13 – a 2009-es CES „elektronikus játék kiegészítők” kategória „Forma- és műszaki-tervezés: Legjobb innováció” kitüntetésének nyertese – egy hibrid, játékosoknak szánt billentyűzet, ami jól kiegészíti meglévő Logitech billentyűzetünket és egerünket.  A G13 kényelme és irányíthatósága mindenféle játékban előnyt jelent, legyen a számítógépünk akár Mac vagy PC. A technikai lehetőségek határait feszegető, ergonómiai szempontok szerint kialakított formájának és különleges funkcióinak köszönhetően a Logitech G13 a legvagányabb a számítógépes játékhoz beszerezhető kütyük közül, és jól megfér a Logitech G15 játékosoknak szánt billentyűzet és a Logitech G9 lézer-egér mellett.

 

 

g13.jpg
 

 

A különleges kényelmet biztosító, jellegzetes vonalvezetésű billentyűzet természetesen illeszkedik az ember keze és ujjai alá. A sima felületű, konkáv, középső sori gombokat tapintásuk alapján is könnyen meg lehet különböztetni. A háromféle játék-üzemmóddal, a 25 programozható billentyűvel és a programozható analóg botkormánnyal a G13 billentyűzet összesen 87 különböző módját kínálja a játékok vezérlésének (ehhez a tartozék szoftver telepítése szükséges). A kedvenc játékainkhoz egyéni billentyű-kiosztásokat rendelhetünk, és makróparancsokat vehetünk fel akár menet közben, a játék megállítása nélkül is.

 

Kitüntetett az „elektronikus játék kiegészítők” kategóriában:

Logitech G35 mikrofonos fejhallgató

 

Kedvenc játékunk világába könnyen belemerülhetünk a Logitech G35 mikrofonos fejhallgatóval. Ez az első Logitech fejhallgató, ami 7.1 csatornás térhangzást kínál, így tökéletes kiegészítője az egyre nagyobb számban megjelenő akciójátékoknak és HD filmeknek, amik 7.1 csatornás hanggal készülnek.

 

 

g35.jpg

 

A második generációs Dolby Headphone műszaki megoldásra épülő G35 képes egy helység komplex akusztikáját imitálni, így részletgazdag „fejen kívüli” hangélményt varázsol körénk. Speciális fülfogó formatervének köszönhetően jelentősen csökkenti a kintről beszűrődő környezeti zajok kellemetlen hatását, hogy azok ne keveredjenek a játék hangvilágába. A pozicionálható, zajszűrős mikrofon tompítja a nemkívánatos háttérzörejeket, hogy könnyebb legyen a játékos hangjára koncentrálni.

 

Kitüntetett az „elektronikus játék kiegészítők” kategóriában:

Logitech Driving Force GT

 

A Logitech Driving Force GT – a Gran Turismo játék hivatalos versenykormánya – kiváló minőségű force-feedback megoldásának és az innovatív, 24 pozíciós tárcsával valós időben szabályozható fékerő-eloszlásnak, tapadási súrlódásnak és lökésgátló értékeknek köszönhetően az eddigi legpontosabb és legélethűbb autóversenyzést garantálja a PLAYSTATION3 platformon.

 

 

df_gzt_k.jpg

 

A Driving Force GT versenykormány a Logitech és a Gran Turismo sorozat fejlesztője, a Polyphony Digital, Inc. közös, aprólékos tervezőmunkájának eredménye. A két cég együtt dolgozott az egyedi, valós idejű szabályozó tárcsa megalkotásán, ami a force-feedback kormányoknál eddig ismeretlen volt. A tárcsa lehetővé teszi, hogy a versenyzők megváltoztassák a a fékerő-eloszlást, a tapadási súrlódást és a lökésgátló beállításait, így kedvük szerint áthangolva az autó egyensúlyát.

 

Kitüntetett a „hangtechnikai eszközök” kategóriában:

Logitech Squeezebox Boom

 

A Logitech Squeezebox Boom a Logitech első univerzális zenelejátszója beépített erősítővel, nagy teljesítményű hangszórókkal. Az egyszerűen üzembe helyezhető Logitech Squeezebox Boom zenelejátszóval  digitális zenét hallgathatunk a konyhában, a hálószobában vagy a lakás bármely más pontján, és ehhez még csak külső hangszórókat sem kell elhelyeznünk sehol.

 

 

squeezeboxboom_ctg_k.jpg

 

Egyszerűen bedugjuk a hálózati lejátszót egy konnektorba, és semmi mást nem is kell bekötnünk. Ettől kezdve, a lakásban már létező vezeték nélküli hálózat segítségével hallgathatjuk a számítógépünkön tárolt kedvenc zenéinket, internetes rádióállomásainkat vagy előfizetéses szolgáltatásainkat (mint például a Rhapsody, a Last.FM, a Slacker, a Pandora vagy a Sirius), akár úgy is, hogy közben a számítógép ki van kapcsolva.

 

Kitüntetett a „számítógépes perifériák” kategóriában:

Logitech Z-5 hangszórórendszer

 

A hagyományos PC hangszórók csak egy irányba koncentráltan sugározzák a hanghullámokat, ezzel szemben a Logitech Z-5 hangszórórendszer egyszerre minden irányba szól, így jelentősen megnöveli azt a zónát, amin belül élvezhető minőségű a hangzás. Ez különösen jól jön akkor, ha laptop gépünkkel gyakran változtatunk helyet a lakáson vagy irodán belül. 

 

 

logitechv30speakers_angle_t_k.jpg
 

 

 

Logitech Z-5-ben alkalmazott újszerű, úgynevezett „omnidirekcionális” hangszóró megoldás, amit korábban csak a drágább házimozi rendszerekben láthattunk, előre- és hátrafelé néző hangsugárzókat is alkalmaz, hogy a hangokat minden irányba egyenletesen eloszthassa. Akár kedvenc dalainkat hallgatjuk, vagy éppen YouTube videókat nézegetünk, abban biztosak lehetünk, hogy gazdag, jól kivehető és minimális torzítású hangélményben lesz részünk a helység bármelyik szegletében.

 

Kitüntetett a „számítógépes perifériák” kategóriában:

Logitech Illuminated Keyboard

 

A Logitech kivilágított billentyűzetével még teljes sötétségben is könnyű gépelni. A manapság használatos háttérvilágítási megoldásokat továbbfejlesztve a Logitech parányi lencsékből álló fényterelőket, többrétegű festést és lézeres gravírozást használt, amitől a megvilágítás fényesebb, a kontúrok élesebbek, a betűk jobban olvashatóak. Akár egy e-mailt kell legépelnünk a sötét szobában, vagy egy ismerőssel üzeneteket váltani a félhomályban, a szabályozható háttérvilágítás mindig épp elegendő fényt biztosít az adott tevékenységhez.

 

 

illuminated_k.jpg

Az átlátszó borítású, szuper-vékony (tetőtől talpig mindössze 9,3 milliméteres) Illuminated Keyboard sikkes kiegészítője bármilyen asztalfelületnek. A forma és a tartalom tökéletes harmóniáját nyújtó billentyűzeten teljes kiosztású (számológép-gombokat is tartalmazó) billentyűzet, puha tenyértámasz, komplett funkciógomb-sor, multimédia gombok és hangerőszabályzó is helyet kapott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.