Hirdetés

A világ legzöldebb játék-PC-je



|

A Maingear Pulse a világ "legzöldebb" játék-PC-jének ígérkezik.

Hirdetés

 

A zöld IT nem csak a válság miatt kerül egyre inkább előtérbe, hiszen egyben a haladást is jelképezi a jövő felé. A Fujitsu 0 wattos monitora és 0 wattos PC-je után újabb szuperzöld "leggel" gazdagodott a piac: itt a legzöldebb játék-PC.

 

A Maingear Pulse nevű apró PC-je nagy erőt rejt magában, miközben környezetbarátnak mondható, hiszen energiatakarékos. A játékra szánt PC-k egy Hummerhez mérhetőek - annyi áramot fogyasztanak az átlaghoz képest, mint amennyi üzemanyagot az említett autó a kicsikhez viszonyítva.

 

maingear_pulse.jpg

 

A Pulse-hoz négy processzorból választhatunk (Intel Core 2 Duo E7500, E8600, vagy Core 2 Quad Q8200s, Q9400s), és maximum 8 GB DDRII-es RAM-ot kérhetünk. A gép igazi érdekessége, hogy továbbfejleszthető NVIDIA Ion-alapokon készült.

 

A legerősebb videókártya a 1 gigabájtos NVIDIA GeForce 9800 GT ECO változata, ami a sima GT-nél 40%-kal kevesebbet fogyaszt. Az 500 gigabájtos merevlemez mellé 160 gigabájtos SSD-meghajtó is kérhető. A gépbe került még Wi-Fi, Ethernet, 5.1-es hangkártya, HDMI-és E-SATA-csatoló is.

 

A 300W 80+-os tápegységgel szerelt Pulse-hoz kérhető Blu-ray-meghajtó és TV-tuner is, az alapkonfiguráció ára 799 dollár (165 000 forint). A játékgép teljes terhelés mellett sem fogyaszt többet 145 wattnál. Bővebb információ a Maingear weboldalán található.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.