Hirdetés

A Western Digital nem hisz az SSD-kben



|

Nem elég érett a technológia?

Hirdetés

 

western-digital-my-book-external-hard-drives.jpg
A Western Digital marketing-vezérigazgatója néhány szót ejtett arról, miként áll a vállalata az SSD-meghajtókkal. Richard Rutledge szerint még nem jött el az SSD-k ideje.

 

Mint mondta, a WD csak "olyan piacra lép be, ami létezik". A gyártó bár alacsonykategóriás SSD-ket is tervezne okostelefonokhoz, és prémiumkategóriás modelleket is üzeleti felhasználásra; a cégnél úgy gondolják, mindez csak akkor éri meg, amikor megfelelő lehetőség is rejlik az üzletben.

 

A Western Digital egyébiránt a közelmúltban a VelociRaptor nevű HDD-ivel próbált ringbe szállni az SSD-k ellen; nem teljes sikerrel. Egyes vélemények szerint ha a WD nem lép időben az SSD-piacon, akkor komoly hátrányba kerülhet a riválisokkal szemben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.