Hirdetés

A Xerox már olcsóbban nyomtat



|

A Xerox WorkCentre 7132 színt visz az irodákba.

Hirdetés

A Work Centre 7132 egyike a Xerox első olyan multifunkciós rendszereinek, amelyet Xerox Standard Accounting alkalmazással láttak el. Az ingyenes szoftver az előállított lapok mennyiségét és típusát ellenőrzi, ezáltal a vállalatok pontosabb irodai költségfelosztását és optimalizálását segíti elő.

A berendezés különlegessége továbbá, hogy rendkívül hatékony színkezelése miatt gazdaságos megoldás mindazok számára, amelyek csak alkalomszerűen nyomtatnak színes dokumentumokat. A Xerox EA (emulzió-aggregációs) magas fényű toner csekély tintafelhasználás mellett biztosít ragyogó, élénk színeket. Az EA toner egy, a hagyományostól eltérő színes festékanyagot használ. A korábban fizikai úton darabolt tintát a Xerox mostantól kémiai módszerekkel oszlatja szét. Az EA tonerbe töltött tinta előnye, hogy a gömb alakú egyforma szemcsék jobban illeszkednek egymáshoz, tehát kevesebb festék szükséges egy terület lefedéséhez, kevesebb hulladék keletkezik, és nem kell költséges szilikonos olaj a beégetéshez.

A Work Centre 7132-höz adott Xerox CentreWare Internet Service Desktop Management szoftver segítségével a rendszeradminisztrátorok és irodai dolgozók képesek távolról konfigurálni és kezelni az eszközt. A Xerox SMART eSolution szoftver automatikusan jelzi a nyomtatott, másolt, faxolt és szkennelt oldalak számát, illetve üzenetet küld a fogyóban lévő tintapatronról és a felmerülő hibákról.

A berendezés rugalmas konfigurációban kapható, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy saját speciális igényeiknek megfelelően szerezzék be az egységeket, anélkül, hogy olyan tulajdonságokért fizetnének, amelyekért nem akarnak. A alapkonfigurációt csak másoló és nyomtató funkciókkal látták el. Ez magában foglalja a kétoldalas dokumentumkezelőt, a kétoldalas nyomtatást, a kézi oldaltálcát és az 520 lapos fő tálcát. A felhasználók ezen kívül több papírtálcát is hozzáadhatnak a berendezéshez, amelyek automatikusan észlelik a papírméretet. A funkciók kiterjeszthetők az e-mailbe valamint a több hálózati helyre történő szkenneléssel.

A Xerox WorkCentre 7132 A3-as méretben fekete-fehérben 32 oldalt, színesben 8 oldalt nyomtat percenként, és kiváló minőségű képeket állít elő 1200x600 dpi felbontásban. A készülék egyaránt támogatja az egyedi felhasználók és a munkacsoportok dokumentumkezelését. A berendezés az igényeknek megfelelően automatikusan összetűzi, összehajtja, illetve kilyukasztja a dokumentumokat. Minden egyes konfiguráció maximálisan 500, a leggyakrabban használt sablon és minta tárolására alkalmas.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.